HOE DE KETO TAART VAN UNCLE PATRICK JE HELPT OM AF TE SLANKEN!

26 februari 2022

 

Uncle Patrick vond dat er wel wat kilo's af mochten en nam zich voor om vanaf 1 januari 2022 eens héél consequent een keto geïnspireerd voedingspatroon aan te houden en de resultaten af te wachten. Hij is nu twee maanden verder en het effect op zijn fysieke en mentale gezondheid is groot! Hij laat de boterham en boterkoek links liggen en slaagt erin als hij op de baan is om van die lekkere worstenbroodjes af te blijven. Ook eet hij geen aardappelen of andere nachtschadigen zoals tomaten of aubergines. Wat staat er dan wel op zijn menu? Veel gezonde vetten uit verse vis en biologisch vlees aangevuld met een massa lekkere groenten in grote porties en hij drinkt ook af en toe een glas vers seldersap. Ook voedt hij zich met bottenbouillon die urenlang in de slowcooker heeft staan pruttelen. Hij vergeet ook niet wekelijks enkele uren te sporten en wandelingen in de natuur te maken.

Het resultaat? De darmen worden hier héél happy van! Ook de lever houdt van deze voedingswijze. Gewichtsverlies. Loskomen van oude verslavingen. Algemeen fitter voelen. Een lekker zen gevoel in het hoofd. Hogere weerstand en immuniteit. 

Hij eet geen gesuikerde desserten behalve de keto taart van Uncle Patrick. Deze is gezoet met berkensuiker dat niet in de bloedbanen wordt opgenomen en de taart bevat ook die vele gezonde vetten en is koolhydraatarm. De taart zet de spijsvertering in beweging door de Psylliumvezels die eraan toegevoegd zijn en je mag er zoveel van snoepen als je wil. Een combinatie om zeker eens uit te proberen! Het effect op je gezondheid zal je verrassen. En dat op zeer korte tijd.

 

 

Copyright (°) Uncle Patrick 2023. Bekijk hier de privacyverklaring