Uncle Patrick is ook producent bij Voedselteams

Wat is Voedselteams?

Voedselteams is een vzw die de korte keten in Vlaanderen behartigt en in de praktijk brengt, vanuit een netwerk van lokale teams, boeren, producenten, vrijwilligers en betaalde medewerkers.

Voedselteams is een beweging van actieve producenten en gebruikers die met elkaar samenwerken. Zij ijveren voor de bevordering van een kleinschalige, duurzame land- en tuinbouw en voor het uitbouwen van lokale economieën. De organisatie staat voor de belangen van consument én producent: een duurzame voeding en een duurzaam, levensvatbaar bedrijf. Ze willen een voortrekkersrol vervullen op het vlak van de korte keten en alternatieve bedrijfsvoering en deze toegankelijk en aantrekkelijk maken voor een breed publiek. De vzw staat voor een eerlijke landbouwpolitiek en wil deze visie uitdragen naar de overheid en het maatschappelijk middenveld.

Uncle Patrick maakt sinds november 2019 deel uit van Voedselteams Oost-Vlaanderen noord.

 

Uncle Patrick taart bestellen via de webwinkel van Voedselteams:

Wie graag taarten bestelt via de webwinkel van Voedselteams en ze dus op een afhaalpunt in de buurt wil laten leveren, kan dit door een abonnee te zijn van Voedselteams en taart te bestellen. Kijk voor alle info over lidmaatschap en de webwinkel op: www.voedselteams.be

Elke week worden de taart bestellingen gegroepeerd (ten laatste op dinsdag avond moeten ze binnen zijn) en Uncle Patrick brengt elke donderdag de taarten naar het centraal depot De Vierklaver (Hoeveslagerij van Pieter Van Poucke) in Doorslaardorp (Eksaarde). Pieter brengt de taarten dan naar de verdeelpunten van Voedselteams in Vlaanderen.

Voor een bestelling via Voedselteams betaalt de klant 20 euro (dit is een lanceringsprijs, geldig tot en met 2 januari 2021). 

Zo gaat het in zijn werk: Uncle Patrick maakt taarten, vanuit onze koelkast gaan de bestellingen op donderdag naar Hoeveslagerij De Vierklaver in Eksaarde waar Pieter Van Poucke ze vanuit zijn centraal depot op transport zet en ze naar de lokale afhaalpunten van Voedselteams brengt in de rest van Vlaanderen. Goed voor de lokale economie, de producenten én het milieu!

Copyright (°) Uncle Patrick 2020. Bekijk hier de privacyverklaring