Hoe ik mezelf genas met de juiste voeding

Gepubliceerd op 31 mei 2019 om 14:19

Hallo ik ben Patrick. Ik wil met jou een stuk van mijn kennis delen waarom ik deze taart uitgevonden heb. Ik heb een lang verleden van héél moeilijk met suikers om te kunnen gaan, allergieeën op melk en granen die zich uiten als zware maag-en darmproblemen. Daarom breng ik een taart op de markt die eerst en vooral geen irritatie brengt op maag en darm en al zeker niet voor mensen met een maag-of darm probleem. Deze taart is een echte voeding voor maag en darm. Ze ondersteunt de spijsvertering en voedt de darm. Daar ze tijdens het productieproces niet verhit wordt blijft ze al haar mineralen en vitaminen behouden zoals ze uit de natuur komen. Vanuit mijn kennis als orthomoleculair voedingstherapeut en verdere studies weet ik uit ervaring dat suikers, granen en melkproducten zeker niet het beste zijn wat de mens kan eten. Deze zijn géén toegevoegde waarde. Wij moeten allemaal zoveel mogelijk vers eten. Voeding die zo weinig mogelijk bewerkt is is een must. En eigenlijk niet alleen voor mensen die klachten hebben maar ook voor mensen die preventief willen werken. Wat deze taart nog doet: ze helpt candida (schimmel) uit de darmen te halen. Daarom raad ik mijn klanten die mijn taarten eten aan om zeker een anderhalve liter thee te drinken per dag. Deze taart is hoger in vetgehalte en veel lager in koolhydraten in vergelijking met veel traditionele taarten en desserts. Ik gebruik geen suikervervangers en ook geen industriële zoetmiddelen. Rozijnen zijn mijn zoetmiddel. Ze werken zelfs anti-bacterieel. Ik heb mezelf bevrijd, ja dat is het woord, van parasieten in mijn darmen, door 'juist' te eten en mij met deze taart te voeden!


 »